Poruka na kliju sa beogradskim tablicama usred Zagreba nasmejala mnoge: Izvinite, mi smo... FOTO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 08:03

Poruka na kliju sa beogradskim tablicama usred Zagreba nasmejala mnoge: "Izvinite, mi smo..." FOTO

Fotografija crvenog renoa klio sa beogradskim registarskim tablicama, koji je propisno parkiran na zagrebačkoj Remizi, nasmejala je ali i rastužila ceo region, a ostavljanje ovakve poruke će vas naterati da dobro razmislite o razlozima zbog kojih je poruka i napisana.

Naime, na prtljažniku automobila zalepljena je uočljiva poruka napisana velikim slovima.

"Izvinite, mi smo australijski turisti", stoji na A4 papiru u plastičnoj košuljici za papir.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poruka "vozač početnik" i "beba u autu‘, moguće je da su "Australijanci" postavili novi trend.

Šalu na stranu, kako Jutarnji.hr navodi, čini se da su australijski turisti dobro istražili hrvatsko-srpsku istoriju i da im nije bilo svejedno da ostave automobil beogradskih registracija na ulici hrvatskog glavnog grada zbog straha da bi mogao biti oštećen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

„Izvinite, mi smo….“: Australijanci u Hrvatskoj sa BG tablicama rešili da se zaštite od mogućih problema (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 08.Maj.2023

Fotografija crvenog renoa klio sa beogradskim registarskim tablicama, koji je propisno parkiran na zagrebačkoj Remizi, nasmejala je ali i rastužila ceo region, a ostavljanje ovakve poruke će vas naterati da dobro razmislite o razlozima zbog kojih je poruka i napisana.. Naime, na prtljažniku automobila...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.