Porodila se srpska glumica: Glumački par ćerki dao neobično ime FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 22:34

Porodila se srpska glumica: Glumački par ćerki dao neobično ime FOTO

Glumica Maja Šuša i njen partner, glumac Mladen Vuković postali su u četvrtak roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna.

Lepe vesti je podelila glumica na svom Instagram profilu, ona je napisala i da je porođaj protekao u najboljem redu, te je ohrabrila sve žene buduće mame.

"Baš onako kako smo maštali stigla nam je Srna. U četvrtak, kao i sve moje omiljene osobe, na prolećni dan, da ne bude da smo zimska beba. Moram da dodam uz najveću podršku svim trudnicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i budućim mamama da je sve bilo divno, nežno, ljudski, najprirodnije i najlaganije moguće. Svemirsko iskustvo. Mladen je već najbolji tata i muž na svetu", napisala je ona.

Mladu glumicu Maju Šušu domaća publika mogla je da gleda u serijama poput: "Vojne akademije", "Tajne vinove loze" i "Radio Mileve"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.