Porodila se jedna od najlepših žena sveta: Po drugi put postala mama

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se jedna od najlepših žena sveta: Po drugi put postala mama

Samo jednu godinu nakon luksuznog venčanja, supermodel Miranda Ker i biznismen Ivan Špigel postali su roditelji.

Prelepa manekenka Miranda Ker, najpoznatija po saradnji sa brendom "Viktorija sikret", porodila se pre tri dana u jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu i na svet donela dečaka.

Kako piše TMZ, slavni par je odlučio da mu da ime po Ivanovom Dedi, te se mališan zove Hart. Čini se da je slavni par hteo da iznenadi prijatelje i porodicu, s obzirom da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogi objavili da čekaju devojčicu, te je ovo bilo pravo iznenađenje.

Posebno zato što Miranda već ima sedmogodišnjeg sina Flina kojeg je dobila u braku sa bivšim mužem, holivudskim glumcem Orlandom Blumom.

"Mali Hart će imati prelepu spavaću sobu. Miranda je već potrošila oko 250.000 dolara za sve potrebne stvari", otkriva izvor za portal "Lajf & Stajl", objašnjavajući da je dečak dobio dečji krevet ručne izrade i ogroman ormar ispunjen garderobom Diora, Stele Mekartni i Ralf Laurena.

S obzirom da je ovo Ivanovo prvo dete, sigurni smo dace biti fantastičan tata, zato što je već dosta iskustva stekao sa Flinom.

"Flin apsolutno obožava Ivana", otkriva izvor blizak paru.

"Ivan je fantastičan. Uživa da provodi vreme sa njim, da se igra u parku i da mu kupuje skupe igračke. Jedva je čekao da ima svoje dete sa svojom novom ženom", istakao je.

Manekenka Miranda Ker i milijarder i ko-osnivač "Snapčeta" Ivan Špigel su zajedno od 2015. godine.

Venčali su se prošle godine u maju mesecu, kada su organizovali malo luksuzno venčanje na kome su prisustvovali samo najbliži.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miranda Ker – mama po drugi put

Izvor: Story, 10.Maj.2018

Manekenka Miranda Ker (34) porodila se pre tri dana u jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu gde je na svet donela dečaka i neizmerno usrećila supruga Ivana Spigela (27). Kako pišu strani mediji, naslednik će nositi ime po Ivanovom dedi – Hart. Par je izgleda hteo da iznenadi prijatelje i...

Nastavak na Story...

PORODILA SE MIRANDA KER: Jedna od NAJLEPŠIH žena sveta postala MAMA do drugi put

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2018

Ponosni roditelji...Godinu dana nakon luksuznog venčanja, supermodel Miranda Ker i biznismen Ivan Špigel postali su roditelji...Pet saveta koji će vam pomoći u roditeljstvu - ključ je u nagradama, ali i kažnjavanju..Prelepa manekenka Miranda Ker, najpoznatija po saradnji sa brendom "Viktorija sikret",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.