Porodica iznad svega: Zbog supruga i ćerki odricala sam se stvari koje volim

Izvor: B92, 05.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica iznad svega: "Zbog supruga i ćerki odricala sam se stvari koje volim"

Holivudska glumica Nikol Kidman otvoreno je priznala da se u životu odricala stvari koje voli zbog porodice.

Kidmanova (51) se susretala sa problemima sa kojima se sreće baš svaka zaposlena majka. Teško joj je bilo da napravi balans između karijere i porodičnog života.

Ona je danas majka desetogodišnje Sandej i sedmogodišnje Fejt koje je dobila u braku sa muzičarem Kitom Urbanom.

"Jednu stvar sam morala da naučim kao žena koja je kasnije postala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << majka i kao neko ko je imao karijeru i dvoje dece, a to je da sam morala da naučim da kažem ne u mnogim slučajevima“, priča Nikol, a prenosi Dejli mejl.

"Želela sam da budem dobra majka i supruga, a to je značilo da sam se ponekad odricala stvari koje volim“, iskrena je glumica.

Kidmanova, koja je ujedno i majka Izabeli (24) i Konoru (22) koje je usvojila dok je bila u braku sa Tomom Kruzom, je vrlo srčana kada je porodica u pitanju i ne propušta momenat da svi budu zajedno na okupu.

"Moja najveća pasja je moja porodica, moja prva i jedina ljubav. Često nam ćerke prigovaraju da se Kit i ja stalno ljubimo“, kaže ona.

"Njavažnije mi je da budem tu dok moje čerke rastu i da budem sa suprugom“, zaključuje Nikol i dodala da svu energiju dobija od Kita s kojim je u braku već 11 godina, a prema njenim rečima zaljubljeni su kao prvog dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODREKLA SE SVEGA ZBOG NJIH! Svetski poznata glumica nije kao druge: ONi su mi važniji od svega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018

Za primer drugima zvezdama...Holivudska glumica Nikol Kidman otvoreno je priznala da se u životu odricala stvari koje voli zbog porodice...STIGLE RODE! Svetski poznata glumica dobila PRVO DETE u petoj deceniji!..A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on Oct 8, 2018 at 8:42pm PDT..Jedva je ostala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.