Pored Ivanke Tramp teško da je ko primetio mladu; Nije ti dosta što svi gledaju u tebe... FOTO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 14:32

Pored Ivanke Tramp teško da je ko primetio mladu; "Nije ti dosta što svi gledaju u tebe..." FOTO

Venčanje naslednika čuvene milijarderske porodice Ananta Ambanija i njegove verenice Radike Merčant trenutno je glavni događaj u Indiji.

S obzirom da ovaj svečani dogđaj traje tri dana, tamošnji mediji prenose dešavanja iz minute u minut. Ceremoniji venčanja prisustvovale su mnoge poznate zvezde, a Ivanka Tramp, ćerka bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, i njen suprug Džared Kušner nisu propustili ovaj događaj.

Ivanka je fotografije sa trodnevnog slavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavila na svom zvaničnom Instagram profilu, a njena glamurozna izdanja bila su ili hvaljena, ili kritikovana.

I dok su joj mnogi pozavideli na njenoj zlatno-srebrnoj haljinu i stilu sarija (tradicionalne indijske nošnje), drugi su je kritikovali zbof druge odevne kombinacije.

Naime, Ivanka je pozirala u belom kompletu, izrađenog o d bele čipke. Ipak, njen omdni izbor je pokrenuo lavinu negativnih rekacija.

"Bela čipka na tuđem venčanju, zaista?", "To nije tvoja svadba, zašto nosiš belo?", "Nije ti dosta što svi, svakako, gledaju u tebe nego moraš da zaseniš mladu", samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.