Popularna Kolumbijka objavila sliku staru više od tri decenije. O kome se radi?

Izvor: B92, 15.Sep.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularna Kolumbijka objavila sliku staru više od tri decenije. O kome se radi?

Glumica Sofia Vergara na Instagramu je objavila fotografiju sa svog prvog fotošutinga kad je imala samo 11 godina.

"Throwback na prvo fotografisanje u Barranquilli kad sam imala 11 godina", napisala je zanosna Kolumbijka uz fotografiju.

46-godišnja zvezda Moderne porodice, zahvaljujući upravo toj ulozi, već godinama je najplaćenija glumica na televiziji. U intervjuu za novi broj magazina “Helt (Health)”, koji izlazi u oktobru, otvorila se o brojnim temama, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakla je kako uživa da radi u industriji zabave.

Uskoro kreće sa emitovanjem deseta sezona serije Moderna porodica, a producenti su zabrinuli fanove najavom da će jedan od značajnih likova umreti, ali malo kome pada na pamet da bi to mogla biti baš Sofia.

Inače, glumica ima 27-godišnjeg sina iz prvog braka sa Džoom Gonzalezom s kojim je bila u braku dve godine. Od 2015. udata je za kolegu glumca Džoa Manganiela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sofia Vergara objavila fotografiju s početka karijere

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2018, 14:13

Glumica Sofia Vergara na Instagramu je objavila fotografiju sa svog prvog fotografisanja kad je imala samo 11 godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.