Ponosne na mamu: Glumica u 52. godini izgleda bolje od svojih ćerki

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosne na mamu: Glumica u 52. godini izgleda bolje od svojih ćerki

Pedesetdvogodišnja glumica Demi Mur slikala se kraj bazena pozirajući s ćerkama Talulom i Skaut. Složićete se da je slavna mama mogla da prođe kao treća sestra...

Demi je uvek bila poznata kao vlasnica savršeno vitke figure, ali sada je bila upadljivija nego ikada budući da je stala rame uz rame sa svojim dvadesetogodišnjim ćerkama.

Dok gledate u fotografiju pomislili biste sigurno da je Demi treća sestra dvadesetjednogodišnjoj Taluli i dvadesettrogodišnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Skaut.

Moderan crveno-teget bikini, vitke noge i uzak struk još jednom su potvrdili da Demi mogu da zavide i duplo mlađe žene od nje.

"Kada ne možete da budete sa ocem“, napisala je Talula kraj fotografije na kojoj je aludirala da su Dan očeva provele sa svojom zgodnom mamom. Očigledno da glumac i otac Brus Vilis nije mogao da provede vreme sa svojim ćerkama i bivšom ženom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zgodna mama u bikiniju: Demi Mur u 52. godini izgleda kao bomba!

Izvor: Blic, 24.Jun.2015

Poznata glumica (52) izgledom može da parira mnogim svojim mlađim koleginicama, ali i svojim ćerkama...Iako se mnoge poznate ličnosto ne bi slikale u kupaćem kostimu nakon 50. godine, Demi Mur to radi sa zadovoljstvom, jer ima i čime da se pohvali...Glumica u 52. godini izgleda dvostruko mlađe,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.