Pomoć prijatelja? Nije poslušala supruga i izgubila sav novac

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć prijatelja? Nije poslušala supruga i izgubila sav novac

Politika je dovoljno komplikovana, ali je još komplikovanije kad ne poslušate supruga i izgubite 32.000 funti u kvizu „Ko želi da postane milioner“.

Upravo se to dogodilo ove nedelje u Velikoj Britaniji.

Naime, izvesna Lin iz Kembridža trebalo je da odgovori ko je nasledio Borisa Džonsona na mestu ministra unutrašnjih poslova u Britaniji.

Pošto je bila nesigurna u odgovor, pokušala je da potraži pomoć prijatelja preko telefona, tačnije njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << supruga.

Suprug joj je pomogao u dvoumljenju i rekao koji odgovor da izabere. Ipak, ona je odlučila da posluša svoju intuiciju koja, nažalost, nije bila tačna.

Tako je Lin ostala bez skoro 32.000 funti, a šta se dešavalo kada je stigla kući nije nam poznato.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko želi biti milioner: Ignorisala supruga i izgubila novac

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2018, 04:22

Politika je dovoljno komplikovana, ali je još komplikovanije kad ne poslušate supruga i izgubite 31.000 funti u kvizu "Ko želi biti milioner"...Upravo se to dogodilo ove nedjelje u Velikoj Britaniji...Naime, izvjesna Lin iz Kembridža trebalo je da odgovori ko je naslijedio Borisa Džonsona na mjestu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.