Pomoć Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici!

Izvor: Prva.rs, 25.Nov.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici!

Fructal je povodom 40. godišnjice Fruteka, robne marke namenjene upravo deci, odlučio da pruži podršku različitim projektima u šest država regiona sa ciljem da deci olakša odrastanje jer verujemo da svako dete zaslužuje bezbrižno detinjstvo.
U Srbiji FRUCTAL je donirao sredstva u vrednosti od 6.000 evra i to Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine koji se nalazi u Zvečanskoj ulici u Beogradu. Fructal je na ovaj način pokazao visok stepen društvene odgovornosti, brige za >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << najmlađe koji jesu naša budućnost.
„U Centru je trenutno zbrinuto oko 380 dece, svih uzrasta i najraznovrsnijih potreba, a među njima oko 50 dece najmlađeg, najosetljivijeg uzrasta. Donacija Komapnije Fructal biće ogroman i značajn doprinos u susret zimskim danima. Nesebično poklonjen novac deci od strane Kompanije Fructal biće iskorićen za opremanje i zbrinjavanje dece najmlađeg uzrasta tako da se deca osete što ušuškanije i udobnije. Kvalitetna nega za decu, adekvatna zdravstvena zaštita, pravilna i uravnotežena ishrana, dostupan didaktički materijal i igračke za podsticajan razvoj i odrastanje dece su ciljevi koje će Ustanova uz pomoć prijatelja iz Fructala ove sezone lakše dostići. Iskreno se zahvljujemo na podršci“, izjavila je Rukovodilac Stacionara Mila Vuković Jovanović.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

40 godina Fruteka

Izvor: Domino Magazin, 25.Nov.2014

Fructal za Zvečansku..Kompanija Fructal obeležila je četrdeseti rođendan Fruteka, jedne od najpoznatijih robnih marki namenjenih najmlađima. Fructal je tim povodom donirao 40.000 eura mališanima i njihovim porodicama iz cele regije, a u Srbiji pružio podršku Centru za zaštitu odojčadi, dece...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.