Pomama za Aleksandrom Prijović u Zagrebu: Prodajem dve karte za 10.000 evra FOTO

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 13:24

Pomama za Aleksandrom Prijović u Zagrebu: "Prodajem dve karte za 10.000 evra" FOTO

Aleksandra Prijović je trenutno glavna zvezda u celom regionu.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović je napravila pravi spektakl na otvaranju svoje turneje u Beogradu tako što je napunila tri Arene, a nakon toga je mnoge iznenadila rasprodatom četvrtom Arenom u Zagrebu.

Ovim je Aleksandra postala najmlađa pevačica koja je rasprodala više od jedne Arene i time jedna od glavnih tema u hrvatskim medijima.

Još uvek se traži karta više za njen koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Zagrebu, međutim, kako one više nisu u prodaji, pojavili su se brojni oglasi. Jedna osoba je ponudila svoje karte po ceni od 10.000 evra.

"2x karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cena po ulaznici 5.000 €. Generalno, idem na koncert, ovo je cena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam", stoji u jednom oglasu.

Bilo je i onih koji su nudili karte po malo pristupačnijim cenama, pa je tako neko tražio 70, a neko 150 evra za jednu ulaznicu.

Nema sumnje da je naša pevačica velika zvezda u regionu, te da će njena turneja "Od istoka do zapada" zasigurno biti dugo jedna od glavnih tema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.