Polomila narukvicu, pa se onesvestila kada je čula cenu

Izvor: B92, 28.Jun.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polomila narukvicu, pa se onesvestila kada je čula cenu

Jedna turistkinja se onesvestila nakon što je slučajno polomila narukvicu od žada koja, navodno, vredi 38.500 evra.

Naime, žena je bila u poseti pijaci sa proizvodima od žada na jugozapadu kineske provincije Junan kada je slučajno ispustila narukvicu koju jep robala.

Narukvica se pri padu prepolovila, a kada je žena čula njenu cenu izgubila je svest, prenosi „People's Daily Online“.

Rodbina ju je brzo položila na zemlju kako bi se povratila, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodavac nije prihvatio devet hiljada evra koliko je jedan član njene porodice ponudio za štetu.

Nezavisni ekspert je procenio da narukvica vredi oko 23 hiljade evra i porodica je pristala da plati vlasniku taj iznos.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NE PRILAZITE SKUPOCENOM NAKITU Žena pala u nesvest od šoka, kad je čula koliko vredi narukvica koju je slomila (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Jun.2017

Turistkinja koja je boravila u gradu Ruili, u kineskoj provinciji Junan, onesvestila se nakon što je u prodavnici nakita slučajno slomila narukvicu od žada, vrednu 300.000 juana (oko 39.000 evra)...Ona je htela da proba narukvicu, koja joj je tom prilikom ispala na pod i pukla na dva dela...Kada joj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.