Policajci zatekli automobil sa zamagljenim staklima na sred ulice: Sačekala ih je neverovatna scena

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 19:30

Policajci zatekli automobil sa zamagljenim staklima na sred ulice: Sačekala ih je neverovatna scena

Ono što su policajci u Erfurtu, u nemačkoj oblasti Tiringiji doživeli u petak spada u rubriku "verovali ili ne".

Naime, policajci su u petak uveče bili u patroli i u vozilu koje je čekalo da se ugasi crveno svetlo na semaforu, zatekli mladi par u "akciji", odnosno kako vode ljubav.

"Policajci u patroli su se začudili kada su ugledali automobil sa zamagljenim staklima koji se zaustavio nasred ulice ispred semafora. Potom su proverili šta se događa i tada su uočili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << par. Policajci su iznenadili dvoje zaljubljenih putnika u vozilu, koji su bili vidno posramljeni situacijom", saopštila je policija u nedelju.

Objašnjenje koje su dali putnici u automobilu bilo je zanimljivo. Mislili su da je semafor pokvaren jer se crveno svetlo nikako nije menjalo u zeleno. Želja im je bila prevelika pa nisu mogli da sačekaju.

No, policija je saopštila kako semafor nije bio u kvaru.

"Postoji jednostavno objašnjenje za neprestanu crvenu fazu: automobil se jednostavno odvezao predaleko. Više nije dodirivao kontaktne petlje na asfaltu koje uzrokuju promenu na semaforu", saopštila je policija.

Kako god da bilo, ova akcija je mladog para itekako koštala. Morali su da platite kaznu, ali policija nije objavili koji je iznos kazne.

Nakon toga je paru dopušteno da nastavi sa vožnjom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.