Pojavio se snimak Kejti Peri iz Dubrovnika: Evo kako reaguje na fanove VIDEO

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 16:33

Pojavio se snimak Kejti Peri iz Dubrovnika: Evo kako reaguje na fanove VIDEO

Kejti Peri uživa u Dubrovniku sa svojim partnerom Orlandom Blumom, a njihove šetnje u društvu Džefa Bezosa i njegove verenice privlače pažnju na svakom koraku.

Na Tiktoku je osvanuo snimak Kejti Peri dok šeta Dubrovnikom, a masa prolaznika je snima i doziva.

Ipak, mnogi su se iznenadili kako je pevačica bez ikakve reakcije, čak je ignorisala ljude koji su je dozivali, te je izgledalo kako joj popularnost u Dubrovniku nimalo ne prija.

Ipak, to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smanjilo entuzijazam korisnika Tiktoka koji su bili oduševljeni video-snimkom. "Umrla bih da sam je srela", "Prelepa je", "Zamisli da sretneš Kejti Peri u Dubrovniku", "Bila je sa mnom u avionu iz Mihena za Dubrovnik", pisali su oduševljeni fanovi. No, ipak je bilo i onih koji su uočili da Kejti ne deli njihov entuzijazam. "Nabacila je seen na 'hej Kejti'", našalio se jedan korisnik Tiktoka.

Inače, Kejti Peri je u Hrvatskoj na Bezosovoj jahti Koru vrednoj 500 miliona dolara. Pre Hrvatske bili su u Grčkoj i Italiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.