Pogledajte najsofisticiraniju kozu na internetu

Izvor: B92, 21.Jul.2013, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte najsofisticiraniju kozu na internetu

Poput majmuna i veverica, koze se rađaju sa određenim „osećajem“ za komediju koji se jednostavno ne uči. Bez obzira na to da li su same ili u grupi, koze mogu da nasmeju skoro svakoga, pogotovo jedna ovako sofisticirana koza.

Nema sumnje da će smeh uslediti skoro istog trenutka ako kozu obučete u odelo, ispred nje stavite vino, pribor za jelo i novine.

Sa druge strane, ljudi koji snimaju nešto ovako smešno i sve vreme se kikoću su potpuno beskorisni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte najsofisticiraniju kozu na internetu

Izvor: B92, 21.Jul.2013

Poput majmuna i veverica, koze se rađaju sa određenim „osećajem“ za komediju koji se jednostavno ne uči. Bez obzira na to da li su same ili u grupi, koze mogu da nasmeju skoro svakoga, pogotovo jedna ovako sofisticirana koza...Nema sumnje da će smeh uslediti skoro istog trenutka ako kozu obučete...

Nastavak na B92...

Pogledajte najsofisticiraniju kozu na internetu

Izvor: medio.rs, 22.Jul.2013, 10:16

Poput majmuna i veverica, koze se rađaju sa određenim „osećajem za komediju koji se jednostavno ne uči. Bez obzira na to da li su same ili u grupi, koze mogu da nasmeju skoro svakoga, pogotovo jedna ovako sofisticirana koza.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.