Pogledajte 63. epizodu popularne ruske serije Institut

Izvor: B92, 02.Okt.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte 63. epizodu popularne ruske serije "Institut"

Na sajtu PRVA.RS ekskluzivno se emituje ruska popularna serija „Institut“ koja će vas odvesti u vreme carske Rusije, tragičnih ljubavi, intriga i dvoboja.

Ninu su potresle novosti – njen muž je živ i nalazi se u bolnici u Moskvi. Đovani to vidi kao ludačku sreću, a sluge se iskreno raduju „vaskrsenju“ gazde.

Sofija nagovara Sokolovu da joj dozvoli da predaje u nižim razredima.

Platon odlazi sa Ninom u bolnicu. Voroncov je u komi, a ni prognoza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lekara nije za utehu. Nina je užasnuta, ali pod uticajem Skobeljeve i Sklifosovskog, odvodi Voroncova kući.

Zejnab saopštava Mirjam da se Voroncov vratio, a to saznaju i ostali, uključujući i Sofiju i generala Šestakova. Sofija je srećna.

Šestakov stavlja do znanja Tati Iljinskoj da ona nije za njegovog sina.

Nina odbija Platonove usluge i isteruje ga iz kuće.

Tužni Platon propija u krčmi novac koji mu je Nina dala, sastaje se sa Arhipom i Tihonom i hvali se darom koji je dobio od Skobeljeva. Razbojnici planiraju da ubiju i opljačkaju vojnika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.