Pogledajte 25 najboljih izuma u 2013.

Izvor: B92, 16.Nov.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte 25 najboljih izuma u 2013.

Šta neki izum čini velikim? Ponekada on rešava problem za koji smo mislili da je nerešiv. Soliteri ne mogu da budu nevidljivi. Olovke ne mogu da pišu po vazduhu. Paraplegičari ne mogu da hodaju. Međutim, sada je sve to moguće.

Sa druge strane, izum ponekada može da reši problem koji nismo znali da imamo. Možda nismo shvatali da je potrebno da jedemo krofnu i kroasan u isto vreme, ili da povratimo u život izumrlu vrstu žabe ili da pretvorimo celo telo u živu šifru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sada možemo i to.

Ukoliko želite da vidite listu najboljih stvari koje smo izumeli u 2013, sada imate priliku.

Izumi su poređani korišćenjem rigoroznih, objektivnih i naučnih kriterijuma – i počinju od najzabavnijih a završavaju sa najkorisnijim.http://techland.time.com/2013/11/14/the-25-best-inventions-of-the-year-2013/slide/introduction/

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.