Poginuo muzičar: Uroš je motorom pokušao da izbegne sudar

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo muzičar: Uroš je motorom pokušao da izbegne sudar

Član grupe "irieFM" Uroš Milojević poginuo je u saobraćajnoj nesreći vozeći motor.

Milojević je poginuo juče poslepodne oko 17 časova.

U bendu poznatom po novom zvuku on je bio zadužen upravo za zvuk.

Nesreća se desila kod Kragujevca, kada je kako piše Kurir, vozač automobila nepoznate marke isekao Milojevića koji je bio na motoru.

Nesrećni mladić je pokušao da izbegne sudar, ali nije uspeo. Uroš je kolima hitne pomoći prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u bolnicu, ali je ubrzo podlegao povredama.

Uroš je inače često bio na bajkerskim skupovima, a motorom je voleo da putuje sa prijateljima.

Oni kažu da je bio oprezan i odgovoran vozač, dobar prijatelj i drug.

Pored njega u grupi "irieFM" su i frontmen Vukašim Marković, koji je glumio Bebana u popularnoj seriji "Porodično blago", Slobodan Jovanović (gitara, bubnjevi), Ana Protulipac (bas), Ivan Jevtić (klavijature), Ivan Radivojević (truba), Dejan Nestorović (saksofon) i Goran Milošević (bubnjevi).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Član benda irieFM poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2019

Član benda irieFM Uroš Milojević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17 časova...Za sada nema informacije o tome gde je došlo do nesreće u kojoj je nastradao Milojević i ima li još povređenih. Njegovi prijatelji su počeli da se opraštaju od njega na društvenim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.