Podnela zahtev za razvod braka jer 17 godina nije doživela vrhunac: Muž poludeo

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 18:31

Podnela zahtev za razvod braka jer 17 godina nije doživela vrhunac: Muž poludeo

Pitanje je kako će se ovo dokazati na sudu

Žena stara 39 godina podnela je zahtev za razvod braka od svog 50-godišnjeg supruga, jer, kako tvrdi, nije doživela orgazam 17 godina.

Kako prenose grčki mediji, suđenje je zakazano za februar 2024. godine. Supruga je u zahtevu za razvod navela kako je konačno rešila da prizna istinu i stavi tačku na brak koji nije ispunio njena očekivanja.

Kako je žena navela: "Došlo je do prezasićenja zbog neispunjavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bračnih obaveza". Objasnila je da svih ovih godina nikada nije doživela orgazam, a kao uzrok je navela da je bila pod konstantnim stresom zbog muža i da nije mogla da se opusti.

Suprug je bio neprijatno iznenađen kada je pročitao zahtev za razvod braka.

"Njena argumentacija je lažna i smešna. Nadam se da će prevladati moral i logika. Njena želja da povredi moj muški ego nije upalila, a i sama zna kako smo živeli i uživali sve ove godine", rekao je suprug za tamošnje medije.

Advokat 50-godišnjeg supruga Foivos Strugaris je za ANT1 rekao da su predlozi u zahtevu za razvod veoma pažljivo formulisani, ističući, međutim, da je glavno pitanje koje se postavlja kako to može da se dokaže u sudnici da žena nije doživela orgazam i to uzastopnih 17 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.