Podmladila se od raskida, izgleda kao da ima 30 godina – ove vrele fotke to i dokazuju FOTO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 15:13

"Podmladila se od raskida, izgleda kao da ima 30 godina" – ove vrele fotke to i dokazuju FOTO

Kolumbijska pevačica Šakira nedavno je objavila atraktivne fotografije na Instagramu i time najavila svoju novu pesmu "Nassau".

Kako se vidi sa fotografija, Šakira je pozirala u dvodelnom kupaćem kostimu na plaži, a pažnju javnosti privukao je njen izgled. Kolumbijska pevačica se odlučila za minimalnu količinu šminke, stavljajući akcenat na priodan izgled.

Njenu nameru primetili su i mnogobrojni fanovi, te su brže-bolje prokomentarisali kompilaciju fotki. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ova žena se od raskida sa Pikeom podmladila, izgleda kao da ima 30 godina", "Dobiću srčani udar", "Samoća ti prija, vidim", smao su neki od komentara...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.