Podigla sebi pomenik za života i uputila poruku porodici koja je šokirala celu Srbiju! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 27.Mar.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podigla sebi pomenik za života i uputila poruku porodici koja je šokirala celu Srbiju! (FOTO)

Gordana Stanković Marjanović se, nakon 36 godina rada u Nemačkoj, vratila u Srbiju kako bi sebi podigla spomenik za života.

Nije nepoznata činjenica da ljudi u našoj zemlji dižu sebi spomenike za života, međutim ono što ume da ih učini jedinstvenim su epitafi, odnosno natpisi na njima.

Jedan od takvih je i Gordanin epitaf koja je svojim natpisom šokirala celu Srbiju zbog poruke upućene svojoj porodici.

"36 godine u Nemačkoj puno radila, tugovala, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << plakala za domovinu, familiju, za svoje koje sam više volela od sebe. Danas 3 godine u domovinu ti za koje sam živela kažu da ih mrzim da sam zlobna žena to se vidi po mojim očima. Zato dižem sama spomenik jer oni nisu dužni da takvoj ženi prave spomenik koja im je nanela toliko zla. I pored svega voleću ih i kad budem umrla", uputila je Goca svojoj familiji.

Međutim, nije ovo jedini nadgrobni spomenik u za koji se može reći da ne viđa svakoga dana. Na spomeniku preminulom uglavnom se pišu pozitivne stvari, ali da ne mora uvek da bude tako dokaz je i ovaj nadgrobni spomenik u Srbiji.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.