Podgrejte seks erotskim igrama

Izvor: B92, 23.Okt.2009, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgrejte seks erotskim igrama

Ako je vaša seksualnost već ustaljena, hrabro je protresite razigranom erotičnošću!

Autor: Sašo Stojanov

Izvor: Intimate Medicine


Kada ponovo postajemo razigranii – >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seksualno?

Te spontane igre nastavljaju se u adolescenciji. Menjaju ih sportovi ili intelektualne igre koje nisu prespontane, već imaj tačno određen okvir, granice i pravila.

Igre se ponovno javljaju, kada par postiže polnu zrelost. Gotovo uvek se temelji na nekoj devijaciji u blažem obliku. Te igre ne vode uvek neposredno u seks, već su često samo obnovljena igra iz djetinjstva uz dašak erotike.

Slepi miš je zapravo erotska igrica

Toekom boravka na selu parovi i prijatelji bi na primer mogli poželeti igrati se slepog miša. Onaj čije su oči zavezane, naravno neće propustiti priliku da detaljno prepipa telo osobe koju mora prepoznati (ta igra je povezana s razmenom partnera).

Ponekad neko iz društva može predložiti potpuno nedužnu igricu "homoseksualaca”: Žene plešu jedna s drugom i razmenjuju partnerke, a muškarci, koji su članovi žirija, moraju odabrati najlepši "par”. Dok igrate bridž, možete odlučiti da onaj ko ne igra zavodi gospodaricu. Nije nužno da ova igra dovede do razmene partnera.

Ko uostalom ne razmišlja o strippokeru?

Jedna od klasičnih igara s erotskim prizvukom je strippoker, a može ga igrati dvoje ili više igrača. Reč je o voajerističko-egzibicionističkoj igri. Transvestizam možete upotrebiti u igrici u kojoj žena preobučena u muškarca zaljubljeno svlači svoga u ženu preobučenog muža.

Vezivanje ruku sasvim je normalna fantazija

Jedna od varijanti takve igre je vezivanje ruku i nogu partnera u raznim položajima (reč je o vrlo čestoj igri koja se naziva bondage). Činjenica da je jedan od partnera prepušten na milost i nemilost drugome uzbuđuje oboje. Nakon te igre ne sledi uvijek polni čin, ali ako do njega dođe, obično je reč o igri silovanja.

Imaju li igre zajednički izvor?

Nadahnuće za velik broj navedenih igara je u sado-mazohizmu, vezanje i drugi položaji koji označavaju podređenost – klečanje, hod na sve četiri, verbalna okrutnost – potpuno su uobičajeni. Najčešća od tih igara je lagani udarac po guzi, koji malo boli i izaziva snažan erotski doživljaj, osnažen ekshibicionističkim elementom udarca. To naravno uvek mora i ostati samo igra i nikada ne sme prerasti u stvarno kažnjavanje.

Oba partnera moraju pristati na igru, pravila moraju biti labava, "žrtvi” moramo dozvoliti da u svakom trenutku odstupi od igre.

Mašta se računa!

Neka mašta bude na delu. Čak nije nužno da vaš partner bude prisutan. Takva igrica je na primer pisanje grafita. U kupatilu ostavite pločicu s kredom. Na nju možete napisati ili nacrtati bezbrojne fantazije, koje se sigurno ne biste usudili reći.

Upotrebite skrivene dogovore

Uslov za erotske igre je saradnja partnera. Možete se dogovoriti za šifre, neke sasvim nedužne reči, koje ćete ih razumeti samo vas dvoje, ili za jednostavne grafičke znakove kao što je npr. određeni položaj kašičice na stolu ili slanika ili položaj bilo kojih svakodnevnih predmeta koji ne privlače pažnju okoline, ali vas dvoje dobro znate čemu služe.

Za većinu erotskih igara, uz izuzetak tajnih znakova, karakteristično je da partneri nisu potpuno usklađeni: jedan od partnera ima inicijativu koja je često improvizacija, a drugi može igru prihvatiti ili ne. Za taj scenario je potrebna saradnja partnera.

Više o sličnim temama možete saznati na internet sajtu Intimate Medicine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.