Počelo suđenje zvezdi Onli fansa koja je iskasapila dečka FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 18:26

Počelo suđenje zvezdi Onli fansa koja je iskasapila dečka FOTO

Čuvari su stajali ispred stana manekenke, koja radi na Onli fansu, dok je ona navodno u krvavom divljanju izbola svog dečka nožem, prema novoj tužbi. Izbacivači višespratnice u Majamiju obavešteni su o tuči između Kortni Kleni i Kristijana Obumselija, ali su 12 minuta stajali pred vratima stana "ne radeći ništa".

U tužbi koju je podneo Obumseli tvrdi se da se čekalo da Kleni sama pozove policiju iz svoje jedinice na 22. spratu da im kaže da je izbola žrtvu 3. aprila 2022. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U žalbi se navodi da su čuvari „čuli viku kroz vrata“ uprkos tome što su znali za Kleninu istoriju ispada u stanu i zajedničkim prostorijama i njenu istoriju nestalnog, promenljivog i agresivnog ponašanja.

Kritijan je stigao u stan u 16.30, a par je navodno počeo da se svađa ubrzo nakon toga, a službenik na recepciji je primao žalbe na njihovu buku 15 minuta kasnije. Zaposleni je tada pozvao policiju zbog tuče, ali je rekao da lekari nisu potrebni, prema tužbi.

"U 16.45, One Paraiso i drugi bezbednosni i građevinski subjekti su znali ili su trebali znati da ovo predstavlja hitan slučaj i da imaju pravo da odmah pristupe jedinici, s obzirom na jedinstvene okolnosti gospođe Kleni i njenu istoriju i medicinsko stanje", pisao je advokat.

"Dozvolili su gospođi Kleni da izvrši ubistvo bez ikakve intervencije, stajali su ispred vrata stana dok je gospođa Kleni počinila svoj gnusni zločin i ništa nisu učinili da zaustave ili pokušaju da zaustave ubistvo."

U dokumentima se dalje tvrdi da bi Obumseli preživeo da je obezbeđenje zgrade intervenisalo u incidentu. Kleni je pozvala policiju u 16.57 i rekla da umire.

"U vreme kada je gospođa Kleni počinila zločin, u 16.58 otvorila je vrata svoje jedinice i obezbeđenje je videlo nju i njene pse prekrivene krvlju, a gospodin Obumseli je već bio bez svesti na podu", naveo je advokat.

"Da je osoblje zgrade ili obezbeđenje obavljalo svoje dužnosti kada su prvi put obavešteni o tuči, 2 minuta nakon što je počela, Kristijan Obumseli bi još bio živ."

Objavljen je audio-zapis 911 nakon otkrivanja uboda koji je otkriven da je Kleni rekla svom bivšem ljubavniku: "Dušo, tako mi je žao" nakon što mu je navodno zabila nož u rame. Nije rekla operateru da ga je ubola, ali je jecala koliko joj je žao.

Podsetimo, Kortni i njen dečko, koji se bavio trgovinom kripotovalutama, bili su u vezi manje od dve godine, a njihov odnos bio je veoma buran. Par se početkom godine preselio u Majami, a stanari ove zgrade imali su više pritužbi na Kortni i njenog partnera pa su čak tražili da se isele. Advokat Prijeto rekao je da je njegova klijentkinja bila primorana da ubode Obamselija nakon što ju je on zgrabio za vrat.

Snimljena je prekrivena krvlju na svom balkonu neposredno nakon incidenta. Porodica Obamselija napisala je na Instagramu da ne veruje Kortni i zahtevaju da ona bude optužena za ubistvo.

"Videli smo video-zapise na kojima Kortni ljubi svoje pse dok je bila pokrivena krvlju mog brata, i opušteno pije u hotelskom baru nekoliko dana kasnije, dok je moj brat ležao u mrtvačnici", napisao je brat misleći na snimke koji prikazuju Kleni u hotelu "Grand bič" u Majamiju nekoliko dana nakon tragedije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.