Po svaku cenu je želeo da spreči jedno: Kralj Čarls izbacio voljenu pomoćnicu kraljice Elizabete

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 14:57

Po svaku cenu je želeo da spreči jedno: Kralj Čarls izbacio voljenu pomoćnicu kraljice Elizabete

Premda je Angela Keli verovala da će joj novi vladar dozvoliti da živi u kućici u Windsdor Home Parku, to se nije dogodilo.

Kralj Čarls III izbacio je iz dvora Angelu Keli, omiljenu pomoćnicu svoje majke britanske kraljice Elizabete, pišu britanski mediji. Premda je Angela (koja je za kraljicu počela kao garderoberka da radi još 1994.), verovala da će joj novi vladar dozvoliti da živi u kućici u Vindsor Home Parku, to se nije dogodilo.

Umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga Charles je ženu koja je uživala apsolutno poverenje njegove majke ostavio daleko od ‘oltara‘, pa sada živi gotovo 300 kilometara daleko, na imanju porodice Vindsor u Peak Distriktu u severozapadnoj Engleskoj.

"Kralj je ovim potezom učinio sve kako bi Angelu Keli sprečio u tome da napiše svoju treću knjigu na temelju bogatog iskustva što je stekla blisko sarađujući s pokojnom kraljicom. Tema joj je trebalo da bude prilično benigna – Elizabetina ljubav prema korgijima koje je imala ceo život – ali Čarls je, očito, imao razloga za oprez.

Jer Angela je puno toga videla, čula i znala o dinamici odnosa u najpoznatijoj porodici na svetu. Za pisanje ove knjige navodno je već imala kraljičin blagoslov, koja joj je time htela da zahvali za verno služenje Kruni i osigura joj mirnu starost. Kralj joj je sada te planove pokvario - navode britanski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.