Izvor: B92, 29.Jun.2023, 12:51

"Plus sajz" model objavila sliku na Onlifansu: Odmah je nastao "haos" FOTO

Plus sajz model Olivia Mesina izazvala je veliku prašinu ove nedelje kada je pokazala svoju pozamašnu figuru u oskudnim kupaćim kostimima, nakon čega je dobila pregršt zahteva za izlaske.

Manekenka sa oblinama, koja je poznata po svom uzbudljivom sadržaju, izazvala je uzbuđenje ove nedelje dok je pokazala svoju figuru u kupaćim kostimima.

I čini se da se obožavaocima dopada ono što su videli dok je postavljala snimke na Instagram, s obzirom na to da su je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogi obožavaoci bombardovali zahtevima za izlaske.

Na fotografijama se vidi kako se 27-godišnjakinja iz Ontarija šepuri svojom figurom dok je obukla kraljevski plavi bikini poznatog brenda.

Gornji deo je kombinovala odgovarajućim donjim delovima koji su bili prekriveni prozirnim pantalonama za plažu.

Na prvom snimku obožavaoci su mogli videti Olivija kako pozira na kauču, dok samouvereno drži ruku iznad glave.

Celi izgled u kupaćem kostimu upotpunila je besprekornom šminkom, koja je uključivala i zadimljeno sjenilo, kao i lepršave lažne trepavice.

Njeni pramenovi su u međuvremenu bili oblikovani u kovrče, a ceo izgled upotpunila je velikim naušnicama i ogrlicom.

Ispod slike, over sajz manekenka je napisala:

"Samo tako sedim lepa u plavom", napisala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.