Pljušte kritike, nema više pravila ni kad ideš u bioskop: Mogla si i gola da dođeš VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 10:07

Pljušte kritike, nema više pravila ni kad ideš u bioskop: "Mogla si i gola da dođeš" VIDEO

Model sa Instagrama i Onli fansa Indi Jung izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama kada se u bioskopu pojavila u oskudnoj haljini.

Preciznije rečeno, Indi je za sasvim običan dan u bioskopu odabrala dugu crnu haljinu sa visokim prorezima, te je otkrila veći deo pozadine i duge noge.

Njen način odevanja podstakao je raspravu na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su ovaj potez okarakterisali kao da "očajnički traži pažnju" – kako na mrežama, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u javnom životu.

"Ovo bi trebalo da bude protivzakonito", "Mogla si i gola da dođeš", samo su neki komentari.

Međutim, ovo nije prvi put da model sa platforme Onli fans privlači pažnju u javnosti. Sudeći prema njenim objavama sa Instagrama, Indi Jung često bira provokativne haljine zbog kojih će mnogi komentarisati njen izgled – bilo to pozitivno ili, pak negativno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.