Plejer za sve

Izvor: Domino Magazin, 24.Mar.2010, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plejer za sve

ViewSonic zabava svuda sa vama

ViewSonic VPD500 je klasičan portabl media plejer sa velikim ekranom (4.3") osetljivim na dodir i mnoštvom pratećih funkcija. Možete gledati filmove u visokoj rezoluciji (800x480 piksela), pregledati vaše omiljene fotografije i slušati muziku koju volite.

Najjača strana ovog plejera je softver koji pruža vrhunsku funkcionalost. Brz je, grafički lepo rešen i što je najbitnije u radu ne pravi nikakve probleme, što je poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << redak slučaj kod ovakvog tipa uređaja. VPD500 poseduje slot za Micro SD karticu sa koje ujedno i povlači sve sadržaje. Spisak podržanih formata je podugačak i između ostalog uključuje H.264 i H.263 kompresije, pa tako možete uživati u čarima visokih rezolucija gde god se nalazite. Baterija koju koristi je solidnih performansi i za ovoliki ekran obezbeđuje veoma dobru autonomiju, a kako saznajemo u narednim revizijama plejera bi trebalo da se pojave jače baterije sa autonomijom od desetak sati – sjajno, nema šta!

Cena (sa PDV-om): 170 evra

ViewSonic - www.viewsonic.com

Pakom - www.pakom.com

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.