Plavokosa seks bomba razvezala jezik: Timberlejk je varao Kameron Dijaz sa mnom

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 12:43

Plavokosa seks bomba razvezala jezik: "Timberlejk je varao Kameron Dijaz sa mnom"

Plavokosa seks bomba tvrdi da Džastin Timberlejk nije mogao da odoli njenim čarima, i pored toga što je bio u vezi sa Kameron Dijaz.

Bivša Plejboj zečica Zoi Gregori tvrdi da se jednom “ljubavno povezala” sa Džastinom Timberlejkom dok je izlazio sa Kameron Dijaz.

Zoi, koja sada ima 49 godina, izjavila je za Dejli mejl da je upoznala Timberlejka, koji sada ima 43 godine, na zabavi, te da je prva "reagovala" na obostranu privlačnost.

Gregori je tvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ju je pevač u početku odbio, navodeći da se zabavlja sa Dijaz.

Ipak, kada ga je dodatno “namamila”, rekavši da zvezda "Čarlijevih anđela" nije tu, on je popustio.

"Da, on je varao Kameron Dijaz sa mnom. Nije hteo da ispadne mlakonja. Povukli smo se, skinuli do njegovih gaća i počeli da se zabavljamo."

Dodala je kako ona i Timberlejk "nisu imali odnose", ali su se navodno mazili i ljubili.

Timberlejk je izlazio sa Kameron Dijaz od 2003. do 2007. godine.

Pevač se nakon ovih navoda nije oglašavao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.