Plastične operacije

Izvor: Domino Magazin, 22.Feb.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plastične operacije

Velike grudi više nisu na listi najpopularnijih intervencija danas

Novo istraživanje pokazuje da velike grudi nisu više na vrhu liste prioriteta kod žena koje posećuju plastične hirurge. Sada su u trendu sužavanje vagine i stavljanje implantata u guzu.

Novo istraživanje je otkrilo da žene više ne maštaju o savršenim gudima, a da je na prvom mestu traženih intervencija velika i lepa guza. Druga najtraženija estetska operacija koju žene danas traže je sužavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << vagine.

Čak četvrtina ispitanih kaže da bi se podvrgla intervenciji na vagini, a misle da bi im sužavanje pomoglo. Takođe isto toliko žena kaže da je tražilo porođaj carskim rezom kako bi sačuvale elastičnost vagine. photo via tumblr

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.