Planirali da recikliraju stari televizor, a onda u njemu otkrili nešto i odmah alarmirali policiju

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planirali da recikliraju stari televizor, a onda u njemu otkrili nešto i odmah alarmirali policiju

Šezdesetosmogodišnjak umalo se nije šlogirao kada mu je policija pokucala na vrata kako bi mu vratila skoro 72.000 evra koje je zaboravio u starom televizoru. Da, da, dobro ste pročitali.

Ova krajnje zanimljiva priča dogodila se u Ontariju, a novac je u starom televozoru otkrila radnica jedne fabrike za reciklažu. Zaposleni u fabrici su odmah pozvali policiju, koja je na osnovu dokumenata pronađenih s novcem brzo otrila i kontaktirala srećnog vlasnika.

Čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je policiji rekao da je potpuno zaboravio na novac koji je pre 30 godina "sakrio" u televizor, kada je dao televizor prijatelju. Pronađeni novac čovek je ostavio kao nasledstvo za članove porodice, prenosi CTV News.

Graditelji otkrili misteriozne hodnike ispod renoviranog noćnog kluba (FOTO)

Kako su saopštili iz ove kompanije za reciklažu, radnica koja je pronašla novac je pohvaljena zbog činjenice da je bez razmišljana prijavila slučaj policiji i pomogla da se novac vrati vlasniku.

"Ona je predstavnik naših radnika i ovakvo ponašanje očekujemo od svih naših zaposlenih", rekao je potpredsednik fabrike.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.