Planiraju venčanje, a ona je nesigurna zbog prethodnog propalog braka

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planiraju venčanje, a ona je nesigurna zbog prethodnog propalog braka

Pevačica i glumac planiraju uskoro venčanje.

Kako bi se osigurala, vođena greškama iz prošlosti, pevačica Kejt Peri od glumca Orlanda Bluma zahteva da potpiše predbračni ugovor kako bi zaštitila svoje bogatstvo i dostojanstvo.

Strani mediji pišu kako se par verio u septembru 2018. i da uskoro planiraju da se venčaju.

Budući da Kejti poseduje bogatstvo koje se procenjuje na 350 miliona dolara ona želi da osigura ovaj novac potpisivanjem predbračnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovora.

U ugovoru Orlando treba da plati 2 miliona dolara u slučaju da prevari Kejti ili milion dolara ako odluči da se razvede od nje u prvih dve godine braka.

Izvor blizak paru kaže kako je Orlando ludo zaljubljen u Kejti i da je uvređen ovim zahtevima.

Ovakva nesigurnost proističe iz pevačicinog prvog braka sa komičarem Raselom Brendom s kojim je bila u braku 14 meseci, a često je viđan u društvu drugih devojka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.