Pink prekinuo saradnju sa Grandom

Izvor: B92, 03.Avg.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink prekinuo saradnju sa Grandom

Uređivacki kolegijum TV PINK saopštava da nakon decenije saradnje sa GRAND produkcijom nijedan format ove produkcije neće naći svoje mesto u programskoj šemi TV PINK i da je saradnja prekinuta.

Nakon toliko godina poslovanja i saradnje, očekivanja da se ona nastavi na dogovornoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera su izostala.

TV Pink je odavno prerasla potrebu za eksternim produkcijama i koprodukcijskim aranžmanima jer se tokom svih ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina razvila u najsnažniju televizijsku stanicu jugoistočne Evrope, potpuno sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede oslanjajući se isključivo na sopstvene kapacitete i zaposlene stručnjake.

Ovakve poslovne aranžmane TV PINK je nastavljala iz razloga svakako poslovnih uspeha koji nisu izostajali, ali želeći da održi zdrave poslovne i korektne odnose prema eksternim produkcijama koje su godinama u TV PINK pronalazile šansu za svoje poslovanje i čiji poslovni uspesi nisu izostajali bivajući realizovani u okviru snage Pinkovog sistema koji, kao takav, garantuje vrhunske poslovne rezultate.

Kako se to, od strane Grand produkcije, zaboravilo i kako su pregovori o novoj sezoni izašli iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera i dotakli politiku ucenjivanja i nerealnih postavki, TV PINK saopštava da je prekinula svaku saradnju sa Grand produkcijom ne želeći da podlegne pritiscima i da nastavi poslovanje na nacin koji nije primeren, piše u zvaničnom saopštenju RTV Pink koje je potpisao Željko Mitrović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.