Pilula koja određuje ko vam se dopada

Izvor: Domino Magazin, 29.Mar.2013, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pilula koja određuje ko vam se dopada

Devojke pažljivo čitajte, ovo može da vam potpuno promeni život

Ženama koje uzimaju kontracepcijske pilule su privlačniji mušarci sa manje izraženim mišićima.

To su otkrili naučnici sa Univerziteta Lausanne u Švicarskoj koji kažu da je uticaj na žensku psihu ove terapije veoma snažan.

Ženama koje redovno piju pilule se čak sasvim menjaju standardi privlačnosti i tip muškarca koji traže.

Ranija istraživanja pokazala se da žene >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << u najplodnijim danima privlače mišićavi muškarci. "Zato nije ni čudo da kada uzimaju pilule protiv začeća nemaju vrhunac plodnosti i privlače ih drugačiji tipovi muškaraca", kaže evolutivni biolog Claus Wedekind.

Ali pazite ovo!

Doktori čak savetuju devojkama koje koriste kontracepcijske pilule da pre ulaska u brak obavezno prestanu to da rade na neko vreme kako bi otkrile da li ih njihovi partneri privlače i kada nisu pod uticajem pilula.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.