Izvor: NaDlanu.com, 08.Jun.2012, 20:16 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Pileći ragu sa kikirikijem
Neobično, egzotično i ukusno, a gotovo za 60 minuta.
Sastojci: 2 Mlado pile 6 šoljica vode1 i 1/2 šoljica rendanog kikirikija 2 glavice crvenog luka, izrendanog2 krompira 4 šoljice kuvane riža 2 patlidžana So, biber 4 Jaja Priprema:Piletinu očistite, izvadite sve kosti, te meso kuvajte pola sata u vodi. Zatim dodajte kikiriki, luk, usitnjeni patlidžan i krompir. Dobro poklopite i kuvajte još pola sata, pa posolite i pobiberite. U svaki tanjir stavite po 1 žumance, zalijte gotovim raguom i dodajte kuvanu rižu.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.