Pike ljubi starletu iz Makedonije? Oglasila se Dragana: Ne mogu da poreknem da se znamo FOTO

Izvor: B92, 18.Jun.2022, 18:13

Pike ljubi starletu iz Makedonije? Oglasila se Dragana: "Ne mogu da poreknem da se znamo" FOTO

Otkako se završila njegova veza sa Šakirom, Pike puni španske, ali i svetske tabloide. Španskog fudbalera spajaju s nekoliko različitih žena, a najnovija na popisu je makedonska starleta Dragana Spasovska.

Spasovska trenutno živi u Bugarskoj, ali nije poznato kako i gde je upoznala slavnog fudbalera. Ipak, na svom Instagramu je objavila fotografiju s njim.

"Priča o nama je vrlo aktuelna u Bugarskoj, ali je sada ne bih ni potvrdila ni demantovala", rekla je za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bugarske medije.

Predsednik Barselone o raskidu Šakire i Pikea: Mnogo pati, treba mu pomoć

"Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali ne mogu da govorim o svim ostalim detaljima o svemu što se događa ovih dana", zaključila je Dragana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PIKE I DRAGANA? DA, MOGUĆE JE: Ona praktično potvrdila! Nova veza fudbalera Barse - ovo će slomiti Šakiru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022

A možda Spasovskoj samo nedostaje medijske pažnje....Otkako se završila njegova priča sa Šakirom, Đerar Pike puni španske, ali i svetske tabloide...Defanzivca Barselone spajaju s nekoliko različitih žena, a najnovija na popisu je makedonska starleta Dragana Spasovska...A post shared by Dragana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.