Pike i Klara ponovo provociraju Šakiru: Kao da im nije dosta, zašto joj opet nanose bol? FOTO

Izvor: B92, 13.Sep.2022, 16:38

Pike i Klara ponovo provociraju Šakiru: "Kao da im nije dosta, zašto joj opet nanose bol?" FOTO

Pike i njegova devojka Klara Kija Marti uhvaćeni u Barseloni, kako odlaze na omiljeno Šakirino mesto.

Iako se bura oko razvoda Žerara Pikea i kolumbijske pop dive Šakire ne stišava, čini se da akteri sve rade kako bi se požar što više proširio.

Ovog puta, fudbaler je poveo svoju novu devojku na mesto koje je bilo "sveti gral" ove porodice. Naime, uslikani su, kako su se držeći za ruke uputili prema restoranu "99" inače omiljenom Šakirinom mestu u Barseloni. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ekskluzivni restoran u javnosti je poznat kao najbolji tamošnji japanski - suši bar, koji obožavaju mnoge zvezde i prava je atrakcija.

Pike strasno ljubi Klaru, Šakirini fanovi besni: "Pacove, karma je ku*ka" VIDEO

Donedavno Pike je u društvu Šakire i sinova Saše i Milana bio redovan gost, tako da ne čudi što se osoblje šokiralo kada su ga ugledali u društvu nove devojke. Posebno što pop diva kad god je u Barseloni dolazi na ručak ili večeru sa sinovima.

23 godine, stalno u toplesu, Šakiri trn u oku: Ko je Pikeova nova devojka?

Komentari su, kao i obično bili upereni protiv fudbalera i njegovog ponašanja: "Kako im nije dosta, zašto joj ponovo nanose bol?" ili "On se nada da će sresti Šakiru" ogorčeno pišu tviteraši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.