Pevačicu posle ljubavnog brodoloma teše prijatelji na jahti

Izvor: B92, 19.Mar.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačicu posle ljubavnog brodoloma teše prijatelji na jahti

Selena Gomez i Džastin Biber navodno su na pauzi u svojoj ljubavnoj avanturi. Veza koju je "People" okarakterisao "hop on - hop off" opet je na meti kritika, a pevačica već duže vremena nije slikala sa svojim izabranikom.

Selena je poslednjih dana uslikana kako uživa na jahti sa svojim prijateljima, srećna, zadovoljna i bezbrižna. Vesela družina je plovila obalama oko Sidneja, a na slikama ni u naznakama nema Bibera, koji je navodno toliko zabrinuo Seleleninu mamu da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ona posle žučne svađe sa ćerkom završila u bolnici. Čak i da su sve puka nagađanja, od te vesti odnos između Selene i Bibera nije isti - ređe ih viđaju zajedno, a izjave po medijima su se proredile.

Džastin Biber i Selena Gomez su počeli da se zabavljaju 2010. godine, a romansu su obnovili prošlog leta. Prvi put njihova veza je bila vrlo turbulentna, stalno pred očima javnosti, a kada Selena više nije mogla s njim on je toliko javno povredio, ponizio, uzvratio psovkama da je među njima pet godina bio muk. A onda kada je Gomez raskinula sa Weekendom, varnice među njima opet su zaiskrile. Iako oni sada nisu ni potvrdili ni demonatovali raskid, niti su se izjašnjavali u kojoj fazi je njihova veza sve je i dalje na nivo indicija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.