Pevačici brat izbio zube, sledi zabrana prilaska FOTO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 17:58

Pevačici brat izbio zube, sledi zabrana prilaska FOTO

Majka Dodže Ket, Debora Elizabet Sojer, podnela je zahtev za privremenu zabranu prilaska svom sinu Ramanu Dalitandu Dlaminiju (30).

TMZ je došao do pravnih dokumenata u kojima ona navodno želi da zaštiti ćerku od Ramana koji ju je fizički I verbalno zlostavljao.

Sojer je navela da je Raman Dodži izbio zube, da joj je naneo modrice, kao i da je uništio deo njene imovine. Osim što ju je zlostavljao, njihova majka tvrdi i da joj je pretio.

Sojerova je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobila sudsku zaštitu, a Doža bi morala da podnese sopstveni zahtev za zabranu prilaska.

Podsetimo, oba roditelja Dože Ket su umetnici. Njena majka je bila slikarka i dizajnerka, a njen otac glumac i igrač.

U intervjuu za Rolling Stone 2021., Dodža je rekla da je tokom odrastanja osetila animozitet okoline zbog boje kože.

“Izgledala sam drugačije i moja kosa je bila drugačija. Ljudi su bili rasisti i bili su veoma grubi i nasilni”, rekla je pevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.