Pevačica završila u bolnici: Slomila je kosti radeći nešto što najviše voli FOTO

Izvor: B92, 19.Feb.2020, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica završila u bolnici: "Slomila je kosti radeći nešto što najviše voli" FOTO

Pevačica Britni Spirs slomila je stopalo i završila u bolnici nakon nezgode koju je doživela na plesnoj probi.

Pevačica je slomila metatarzalne kosti stopala, pa će morati da nosi gips, a sve zbog jednog plesnog koraka koji joj je došao glave.

Za nezgodu pevačice saznalo se preko Instagrama, jer je njen dečko Sem Asgari objavio fotografije i snimke iz bolničkog kreveta.

"Kada nešto slomiš, to zaraste jače, pogotovo kad si moja devojka. Moja lavica slomila je kosti stopala radeći ono što najviše voli, plešući. Želim joj brz oporavak da može da skače, trči i pleše", napisao je Sem u opisu fotografija i video-snimka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Britni Spirs u hitno prebačena u bolnicu, dečko se ne odvaja od nje! (foto)

Izvor: Story, 19.Feb.2020

Britni Spirs je posle nezgode završila sa nogom u gipsu Pevačica Britni Spirs (38) slomila je sinoć nogu dok je igrala i odmah je prebačena u bolnicu. Fotografiju je na Instagramu podelio njen dečko, trener i model Sem Asgari (26) koji je na gipsu napisao reč “jača”. – Kada nešto slomiš...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.