Pevačica se vraća na scenu uz zanimljivu pesmu o anksioznosti i depresiji

Izvor: B92, 30.Avg.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica se vraća na scenu uz zanimljivu pesmu o anksioznosti i depresiji

Pevačica se vraća uz pesmu neobičnog naziva.

Lindzi Lohan vraća se svojoj pevačkoj karijeri i to uz singl koji se zove "Xanax", a koji će se pojaviti krajem ove godine.

Ona je spremna da se vrati na top liste uz novi singl. Pesma će se uskoro naći u javnosti, a peva o anksioznosti i pritisku i tome kako se starati o sebi.

U kratkom klipu koji je obajvljen na Virgin Radio Dubai moglao se čuti deo pesme.

"Ali, ti si meni kao Xanax, kada me >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poljubiš ja ne mogu da dišem. Pokušavam da se držim dalje od tebe, ali ti me dižeš visoko. Jedini si u ovom gradu koji mi se dopada", deo je pesme.

Lindzi je objavila svoj debi album "Speak" 2004. godine. Sa ovog albuma izdvojile su se pesme "Rummours", "Over" i "First", piše Daily Star. Njen drugi album "A Little More Personal (Raw)" izašao je 2005. godine i bio je na 20. mestu Bilbordovih 200 albuma.

Iako se u etru našlo svega nekoliko sekundi pesme, fanovi koji su ih čuli su veoma uzbuđeni zbog pesme i na Twitter-u se povela ozbiljna polemika o tome šta mogu da očekuju od cele pesme.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.