Pevačica se uporedila sa naučnicom Marijom Kiri, kaže da su ista osoba

Izvor: B92, 03.Sep.2020, 12:57

Pevačica se uporedila sa naučnicom Marijom Kiri, kaže da su "ista osoba"

Pevačica Maraja Keri odgovorila je na jedan tvit u kom se spominju i ona i poznata naučnica Marija Kiri.

Naime, u tvitu se komičarka Ejlen Meri Okonel prisetila vremena kada je momak pretpostavio da pogrešno izgovara ime od pevačice, a zapravo se pozivala na Mariju Kiri.

"Razmišljam sada o trenutku kada sam rekla da sam u daljem srodstvu sa Marijom Kiri a momak mi je na to odgovorio: 'Izgovara se Maraja Keri'", napisala je Elen.

Pevačica se potom oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ovom tvitu koji je postao za kratko vreme viralan.

"Ona ima dve Nobelove nagrade, ja imam dva albuma koja su se prodala u dijamantskom tiražu, praktično smo ista osoba", napisala je Keri.

Maraja jeste jedna od najprodavanijih umetnica svih vremena, dok je Marija bila prva žena koja je ikada dobila Nobelovu nagradu.

Iako niko, osim same Maraje, ne može reći da su one "ista osoba", pošteno je reći da su obe postigle poprilično mnogo tokom svoje karijere.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.