Pevačica hitno hospitalizovana: Krvni ugrušci u nogama i plućima, stanje je ozbiljno FOTO

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 18:59

Pevačica hitno hospitalizovana: Krvni ugrušci u nogama i plućima, stanje je ozbiljno FOTO

Pevačica Tori Keli je hitno hospitalizovana.

Bila je sa prijateljima u restoranu kada je osetila ubrzani rad srca nakon čega se onesvestila. Hospitalizovana je u obližnjoj bolesti i ima naznaka da je njeno stanje ozbiljno. Lekari su pronašli krvne ugruške u nogama i u plućima i ispituju ima li toga i oko srca.

Pevačica Tori Keli bila je u restoranu u Los Anđelesu kada se požalila na ubrzani puls. Kolabirala je, a prijatelji su je odveli u bolnicu Sedars-Sinaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Zapadnom Holivudu. Rečeno je da je nesvestica duže trajala.

Predstavnici za štampu ove pevačice i tekstopisca nisu želeli da daju komentar za Page six.

Dvostruka dobitnica Gremija spremala se da objavi novi album, nakon što je izdala sing "Missin U". Tri godine je prošlo od njenog poslednjeg albuma. Tori Keli bila je takmičarka u šouu "American idol".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.