Pevačica doživela strašan pad na koncertu: Obožavalac je poneo, pa pao preko nje VIDEO

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica doživela strašan pad na koncertu: Obožavalac je poneo, pa pao preko nje VIDEO

Pevačica je poznata po tome što su njeni nastupi spektakularni.

Ledi Gaga objavila je video na kome se vidi kako je pala na bini dok je izvodila scenski nastup u kome je učestvovao i jedan njen fan.

Pad nije bio nimalo naivan, a nastup u Vegasu pošao je po zlu kada je ona pozvala jednog od fanova iz publike da joj se pridruži na sceni. Ona je obavila noge oko njega i u početku se činilo da on tako može da je nosi. Međutim, fan se sapleo i pao preko nje u publiku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Gaga je ustala nakon pada, kao i njen fan, a osećala se dobro da nastavi dalje sa nastupom, piše Marie Claire. Objavila je dve fotografije oporavka nakon peha koji je doživela.

"Rutina posle nastupa. Ledeno hladna kupka 5 do 10 minuta, a ne topla 20. Onda sledi komresovano odelo sa ledom na 20 minuta“, napisala je ona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.