Pevač ponovo postao tata: Dobio četvrto dete FOTO

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač ponovo postao tata: Dobio četvrto dete FOTO

Pevač Riki Martin i njegov suprug Ivan Jozef postali su roditelji četvrti put.

Srećnu vest par je podelio na društvenim mrežama sa svojim prijateljima i pratiocima.

Riki Martin (47) je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako nasmejan pevač drži bebu u rukama, dok ga suprug grli.

Ispod fotografije je napisao: "Rodio se naš sin Ren Martin Jozef". Fotografija je za kratko vreme dobila više od milion lajkova uz veliki broj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čestitki upućenih poznatom paru.

Riki Martin je nedavno najavio da očekuje četvrto dete sa 35-godišnjim slikarom Jozefom sa kojim je u braku već dve godine.

Riki već ima 11-godišnje blizance, kao i osmomesečnu ćerku Luciju, koju je dobio uz pomoć surogat majke.

Kako je pevač nedavno rekao na svečanoj večeri u Vašingtonu, posvećenoj kampanji za ljudska prava, on živi u modernoj porodici i smatra da ljudi treba da je vide.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.