Pevač pokazao novu boju kose koju retko viđamo na muškarcima FOTO

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač pokazao novu boju kose koju retko viđamo na muškarcima FOTO

Pastelne boje za kosu su trend koji se već godinama provlači kroz modu i koji su dosad isprobale brojne poznate dame, kako strane, tako i domaće.

Među poslednjima koja se odvažila na ovaj otkačeni izgled je i Ledi Gaga, a sada joj se pridružio i Džastin Biber.

Popularni pevač snimljen je u nedelju u Beverli Hilsu sa pastelnoružičastom kosom, kakvu je početkom godine imala i njegova supruga, manekenka Hejli Boldvin Biber.

Džastin se odlučio za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedva primetnu, nežnu nijansu ružičaste, ali promena nikako nije suptilna, pogotovo jer ovu boju nismo navikli baš da viđamo na muškarcima, piše Index.hr. Ipak, Biber nije prvi frajer u Holivudu koji je odlučio da ofarba kosu u ružičasto.

Sin Vila Smita, Džejden, na taj potez odlučio se na leto 2017. godine, a ružičastu kosu je u nekoliko navrata imao i pevač i glumac Džared Leto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.