Pevač ostavio suprugu zbog njene najbolje prijateljice: Žena nije ni slutila šta joj rade iza leđa

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 08:07

Pevač ostavio suprugu zbog njene najbolje prijateljice: Žena nije ni slutila šta joj rade iza leđa

Supruga slavnog pevača Stinga prisustvovala je sinoć ceremoniji otvaranja muzičke manifestacije The Global Festival Gala na italijanskom ostvru Iskija. Pored nje nije bio čuveni muzičar, a najčešće ih zajedno viđamo u javnosti. Doduše, ne često kao ranije iako je priča o njihovoj ljubavi intrigira javnost u istoj meri kao i prethodnih godina.

Jedan od najpoznatijih parova na svetu u braku je 30 godina. Upoznali su se dok je on bio u braku, a ona je bila prijateljica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegove bivše supruge. "Nismo ponosni zbog te situacije, ali se jednostavno dogodilo", izjavila je ranije Trudi Stajler o tome kako je počela njena veza sa slavnim Stingom.

Kada je upoznao Trudi, Sting je bio u braku sa irskom glumicom Frensis Tomelti, sa kojom se venčao 1976. godine. Trudi i Frensis upoznale su se radeći produkciju za predstavu "Magbet" i postale su prijateljice. Pored toga, bile su i komšinice, do 1982. kada se saznalo za vezu Stinga i njegove buduće supruge.

"Njene oči su blede, bledozelene, a preko levog obraza ima izbledeli ožiljak koji izgleda kao da ju je životinjska kandža povredila oko zenice levog oka. Čudno, ali ožiljak ni na koji način ne umanjuje njenu lepotu. Naprotiv ona izgleda kao slomljeni anđeo", napisao je kasnije Sting o Trudi u autobiografiji "Broken music" gde je otkrio i da se u nju zaljubio čim ju je upoznao, a zna se da su godinama živeli samo kao komšije (?!).

Poznati par je veču počeo ili ju je pak obelodanio ubrzo nakon što je pevačeva prva supruga rodila njihovo drugo dete. A Trudi je 1983. ostala u drugom stanju sa slavnim muzičarem. Pridružila mu se tada na turneji grupe "Police" čiji je bio član.

"To je bila najmanje idealna situacija koju možete da zamislite", rekla je jednom Stajler o činjenici da je Sting bio oženjen, a ona bila u vezi sa drugim muškarcem, piše honey.nine.com.au.

„Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se dogodila – jednostavno se dogodila“, rekla je ona za "Gardijan" i dodala: "Voleli smo se i živeli smo zajedno, a onda smo se venčali i dobili još dece. I to je naša životna priča". Iste godine kada su Trudi i Sting doblli prvo dete, jedan od najcenjenijih pevača razveo se od prve supruge.

Sting je u drugom braku dobio još troje dece.

"Ideja tantričkog seksa se temelji na spiritualnom činu. Ne znam bilo koji čistiji i bolji način izražavanja ljubavi dvoje ljudi od tog divnog, kako bih ga nazvao, sakramenta. Stojim uz to. Ne uz sedam sati, nego te ideje. Sedam sati uključuje film i večeru", objasni je kasnije pevač.

Trudi je potom rekla da je za ovakve izjave bio kriv muzičar Bob Geldof koji je dao zajednički intervju sa njenim mužem, a pritom su obojica pila.

"U jednom trenutku ih je novinar pitao za njihove seksualne sposobnosti i Geldof je rekao da Sting može satima da vodi ljubav jer se bavi jogom. A moj suprug je pitao: "Pa, zar nisi čuo za tantrički seks?' To je zapravo briga za partnera, povećavanje intimnosti sa njim", poručila je.

životne priče Sting Trudi Stajler

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.