Pevač o novoj numeri: Kažu da se ovom pesmom Zijo vrato u Valentino

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 20:55

Pevač o novoj numeri: "Kažu da se ovom pesmom Zijo vrato u Valentino"

Ako ste iz generacije koja je na žurkama plesala uz "Volim te još" i "Oka tvoja dva", veoma će vas obradovati nova pesma Zije Valentina.

O novoj pesmi "Da se rodim ponovo" Zijo je istakao: "Kažu da se ovom pesmom Zijo vrato u Valentino. Radio sam je u Beogradu, uveče uvek radim. Ova pesma je ušla u prvi plan. Puno je prošlo muzičara kroz bend."

Tokom razgovora, Zijo se prisetio koncerta na "Tajšmajdanu" 1987. godine: "Mnogo je hitova izašlo iz ove gitare. Nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prostora gde nismo svirali u Beogradu i gde nije bilo ludilo. Počeli smo od SKC-a", prisetio se.

Kada jenreč o pesmama, poslu i emociji, Zijo je objasnio:

"Na nama je da se rodimo ponovo - da živiš emotivno i ubereš onaj cvet koji će ti najviše da vrati i o tome priča ova pesma kada je reč o emociji. A ako pričamo poslovno, ja bih samo gitaru svirao", kaže pevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.