Pevač kažnjen s 3.000 evra, doveo sina na binu tokom koncerta

Izvor: B92, 12.Feb.2021, 16:32

Pevač kažnjen s 3.000 evra, doveo sina na binu tokom koncerta

Bavarski sud je osudio lokalnog pevača Anđela Kelija zbog kršenja zakona o radu, a zbog toga što je njegov četvorogodišnji sin bio deo performansa tokom koncerta.

Keli (39) je kažnjen sa 3.000 evra zbog performansa iz 2019. godine u kojem je učestvovao njegov sin Vilijam, koji je pevao poznatu pesmu "What a Wonderful World".

"Tokom ovog performansa, dete je stajalo 30 minuta na bini, gde se igralo i pevalo. Ovo je kršenje zakona o zaštiti rada mladih", saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sud, a preneo AP pisanje agencije DPA.

Keli, koji je popularan u Nemačkoj, putem Fejsbuka je poručio da će se žaliti na presudu.

"Kao ocu, najvažnija mi je dobrobit moje dece. Vilijam nije bio u obavezi da se pojavi na bini, a ako je to uradio, znači da je tako želeo", izjavio je Keli.

Deca između tri i šest godina mogu da budu deo muzičkih performansa do dva sata dnevno, ali samo ukoliko vlasti odobre izuzetke i ako se koncerti održavaju u periodu od 8.00 do 17.00 časova, a Vilijam je bio na sceni do 20.20 časova, saopštile su lokalne vlasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.