Pevač istetovirao citat Đorđa Balaševića: Ostaje mi to što se volimo FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2021, 22:56

Pevač istetovirao citat Đorđa Balaševića: "Ostaje mi to što se volimo" FOTO

Večeras su se Novosađani na Keju žrtava racije oprostili od Đorđa Balaševića, a hrvatski pevač Sandi Cenov istetovirao je citat voljenog kantautora.

"Dragi Đole, ja sam tvoj srpski jezik"

"Ostaje mi to što se volimo… Tetovaža valjda dovoljno govori u kojoj sam meri bio fan Đorđa Balaševića. Šta god da radim – ne mogu tu strašnu istinu da izbacim iz glave. A što je još gore – ni iz srca…. I šta sad!? Svirati i pevati njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pesme…", napisao je pevač uz sliku tetovaže na svom profilu na Instagramu.

Cenov je isto tako podelio fotografiju sa Balaševićem, na dan kada je slavni muzičar preminuo.

Sin Đorđa Balaševića: "Dete sam velikih, božanskih ljudi. Globalnih autoriteta"

"Kad odeš… Kad te đavo isprati salajačkim sokakom… Jako mi je teško pisati ovaj post. Ovo me dotuklo. Korona, zemljotres, a onda ode i Đole…. Onako, bez neke pompe, bez najave. Svi ti divni stihovi su najdublje obeležili moj život. Dublje od svih mojih idola iz detinjstva. Nenametljivo, a tako snažno. A tačno takav si bio i sam. Ako postoji neka uteha, imao sam čast da se družimo, pa čak i da sviramo i da snimamo zajedno. I negde u mom oku uvek će se videti trag tih dana, tih pesama…", napisao je tada Cenov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.