Penelope i Havijer čekaju drugo dete?

Izvor: B92, 13.Jul.2012, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penelope i Havijer čekaju drugo dete?

Nepune dve godine od rođenja svog sina Lea, španska i holivudska zvezda Penelope Kruz je izgleda ponovo u drugom stanju.

U svim intervjuima koje je dosad dala, glumica je uvek isticala koliko je sreće mali Leo uneo u njen život, ali nikada nije spominjala da želi drugo dete, barem ne tako brzo. Pojedini španski mediji, međutim, navode da Penelope ponovo čeka bebu i da je u trećem mesecu trudnoće.

Španska televizija Antena 3 tvrdi da trudnoća nije bila planirana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali da joj se glumica i njen suprug i kolega Havijer Bardem ipak raduju.

Isti izvor navodi da je informacija potekla od prijatelja glumičkog para kao i od jednog člana tv ekipe koja je nedavno u Madridu snimila reklamu sa Penelopom Kruz.

Španski mediji su pokušali da od Pedra Almodovara dobiju potvrdu ove vesti, ali je proslavljeni reditelj odbio da o tome razgovara. Penelope Kruz i Havijer Bardem su u braku od 2010.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.