Pekar optužio seljaka da ga potkrada, priča na sudu dobila neočekivani obrt

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2018, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pekar optužio seljaka da ga potkrada, priča na sudu dobila neočekivani obrt

Bez obzira na to ko ste ili čime se bavite, u životu ćete na kraju uvek dobiti ono što ste dali drugima.

Iz ove priče, shvatićete da uvek dobijate ono što ste dali drugima.

Jedan seljak godinama je prodavao sir lokalnom pekaru. Jednog dana, sumnjajući da mu farmer daje manje sira od dogovorene količine pekar je rešio da sam izmeri sir, a njegove sumnje su se potvrdile. Kada je slučaj završio na sudu, sudija je upitao farmera kako meri sir i zašto daje manju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << količinu od dogovorene.

Dvojica muškaraca u sanatorijumu ponavljala su ime jedne žene, a onda je doktor otkrio razlog

"Počasni sudijo, sir merim vagom. Kupujem hleb od pekara, mnogo duže nego što mu prodajem sir. Kada merim sir, na kontra tas stavim hleb, i toliko mu odnesem sira. Ako nekog treba kriviti za manjak, onda je to pekar", rekao je farmer i napustio sudnicu.

FOTO: Pixabay

U svetu u kom živimo, vrlo često možemo videti razne primere loših, ali i dobrih dela.

Međutim, malo ko se zapita da li se i kako ta dela vraćaju, a ova priča je najbolji pokazatelj da nam se u životu vrati ni manje, ni više od onoga što smo pružili drugima.

Uzeo je dragi kamen iz torbe jedne žene, ali se posle nekoliko dana predomislio i zatražio joj nešto drugo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.